AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Köy Köy Eskişehir Projesi kapsamında ilçe ve köy gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Prof. Dr. Günay’ın bu sefer ziyaret noktası Mihalıççık’tı. Malıçlı hemşerileri ile bir araya gelen Günay, Mihalıççık’ta oldukça yoğun bir program yaptı.

GECEYİ ÇATACIK’TA GEÇİRDİ

Prof. Dr. Günay, Mihalıççık Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, Orman Bölge Müdürü ile yemeği Çatacık Tesisinde orman çalışmaları hakkında brifing aldı. Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı ile toplantı yaptı ve ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Yemekte vatandaşın ihtiyaçları konuşuldu, Prof. Dr. Günay yine her birini not aldı.

YALIMKAYA, GÜRLEYİK VE YEŞİLTURT’TA VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

Prof. Dr. Günay, köy gezilerine Yalımkaya, Yeşilyurt ve Gürleyik ile devam etti. Burada vatandaşlarla buluşarak samimi bir ortamda vatandaşların isteklerini dinleyen Prof. Dr. Günay, ‘’Şuan artık gündemimizde seçim yok, siyaset yok. Şimdi çalışma zamanı. Sizlerle rahat rahat bir araya gelmek, sizlerin taleplerini dinlemek, sizlerle birlikte olmak için buradayım. Ne dedik, Eskişehir’de gitmediğim köy kalmayacak. Karış karış dolaşacak, sizlerle birlikte olacağız. Sizden aldığımız talepleri de, selamları da hızla ilgililerine iletiyoruz. Sıcak karşılamanız ve içten sohbetiniz için teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu. Günay daha sonra bir şehit evi ziyareti gerçekleştirdi.

YUNUS EMRE TABİAT PARTI’NI GEZDİ

Prof. Dr. Günay ayrıca hem doğal güzelliğine hem de büyük turizm potansiyeline dikkat çektiği Yunus Emre Tabiat Parkı’nı ziyaret etti. Günay, ‘’2017 yılında tabiat parkı statüsüne alınan Yunus Emre Tabiat Parkı çok önemli bir değer. Burada o kadar güzel bir bitki ve hayvan yaşamı var ki. Gerçekten inanılmaz. Bunu korumak çok önemli. Hükümetimizin ilçemize yatırımları devam ediyor. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buranın turizm potansiyeline de dikkat çekmek istiyorum. Yerelde katkı sağlayacak şekilde hem malıçlılara hem de misafirlerimize hizmet sunması en büyük hedefimiz. Bu yatırımı gerçekleştiren başta Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Orman Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ederim. Her zaman Malıçlıları yanındayız.”

 

TLEPLERİ KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA İLETTİ

Ziyaretlerden sonra İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanını ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti. Günay, “Göreve yeni başlayan kaymakamı ve belediye başkanını ziyaret ettim.  Vatandaşlardan gelen talepleri hem Kaymakam Mehmet Anıl Çolak’a hem de Belediye Başkanı Haydar Çorum’a ilettim” dedi.

Editör: TE Bilişim