AK Parti Han İlçe Başkanı Arif Taşçı yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin sona ermesinin üzerinden 4 ay gibi bir süre geçtiğini hatırlatarak CHP Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’nın verdiği vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Seçim öncesi verilen vaatlerin sözde kalmaması gerektiğini hatırlatarak sözlerine başlayan Taşçı şunları söyledi: “Hemşerilerimiz bize Han ilçemizde muhalefet görevi verdi. Bu sebeple ilçemizin gelişmesi için üstümüze düşen ne görev varsa elimizden geleni yapacağız. Mevcut belediye başkanı Sayın Erdal Şanlı 2014 yerel seçimlerinden bu yana iki dönemdir seçimlerden önce birtakım vaatlerde bulunuyor lakin icraat göremiyoruz. Örneğin, Han ilçemiz için önem arz eden kapalı pazar yeri hakkında hala bir gelişme yok. Yaz ve kış aylarında hemşerilerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için ilçemizde kapalı pazar yeri şart ama bu konuda maalesef bir ilerleme yok.  

Han ilçemiz kültür ve sanat köyü haline gelebilir

Ayrıca Merkez, Hacılar ve Hüsrev Paşa mahallerimizde kilit parke ve asfalt çalışmalarının kış ayları gelmeden yapılması gerekiyor. Her platformda Sosyal Belediyecilikten bahseden Sayın Başkanın özellikle kadınlarımıza yönelik el işi atölye kurulması da bir diğer önemli konu. Kadınlarımız atölyelerde eğitilerek el işi ürünlerini sergileyerek ilçemiz ekonomisine katkıda bulunabilir. Bütün bunlar bir araya geldiğinde Han ilçemiz kültür ve sanat köyü haline gelip, turistler için cazibe merkezi olabilir. Bu bağlamda Han ilçemizin gelişmesi, sorunların çözüme kavuşması için elimizden gelen desteği ve üzerimize düşen her ne var ise diyaloğa açık şekilde gereken hassasiyeti göstereceğimizi buradan bildirmek isteriz. Aynı hassasiyeti Sayın Erdal Şanlı’dan bekliyor, seçimden önce verdiği vaatlerin takipçisi olacağımızı bir kez daha belirtiyoruz.”

 

 

Editör: TE Bilişim