Geçtiğimiz gün Avrasya Araştırma Başkanı ve CHP İstanbul milletvekili adayı Kemal Özkiraz, twitter hesabından AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan'ı hedef alan paylaşımlar yaptı. Buna karşı İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, asılsız olduğunu vurguladığı paylaşımlara anında sert tepki gösterdi.

 

Başkan Çalışkan ile AK Parti yönetiminde olduğu iddia edilen bir kişi arasında geçtiği ileri sürülen whatsapp mesajlarının yayımlanmasından kısa bir süre sonra Başkan Çalışkan, twitter hesabından bu paylaşımla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Başkan Çalışkan açıklamasında, “Hakkımda yazılan haber tamamen asılsız olup, bu yalan haber hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Biz ölümüne AK Davamıza ve Cumhurbaşkanımıza bağlıyız..." ifadelerini kullandı. 

 

İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan’ın paylaşımından sonra haberi servis eden Avrasya Araştırma Başkanı ve CHP İstanbul milletvekili adayı Kemal Özkiraz, hemen geri adam atarak “Eskişehir il başkanını iyi tanıyan, benim de güvendiğim bir dostum ekran görüntülerinin doğru olmadığını söyledi. Suçu ispat edilene kadar herkes masumdur ilkesi gereği paylaşımı kaldırdım” notunu paylaşarak, Başkan Çalışkan hakkında attığı tweetleri kaldırdı.

Editör: TE Bilişim