AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı belli oldu. AK Parti Genel Merkez Teşkilât Başkanlığımız tarafından Odunpazarı İlçe Başkanlığı'na Av. Ali Acar atandı. 

 

Avukat Ali Acar kimdir?

1977 Ordu doğumlu olup ilk,orta ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. 1994 yılından itibaren yaklaşık 25 senedir Eskişehir'de ikamet etmiş ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesine girmiş 2000 yılında stajını da tamamlayarak yaklaşık 18 senedir Eskişehir Barosunda kayıtlı serbest avukatlık yapmaktadır. 2006 yılında AK Parti'de siyasete başlamıştır.

AK Parti Eskişehir il disiplin kurulu üyeliği, Eskişehir Valiliği İl İnsan hakları Komisyonunda AK Parti il temsilciliği görevini yapmış ve bu görevi de halen devam etmektedir. 2009-2012 yılları arası AK Parti Eskişehir il yönetim kurulu üyeliği, 2012-2015 yılları arası AK Parti Odunpazarı İlçesi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve yine Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı ve başkan vekilliği görevlerini yürütmüştür. Yine AK Parti Odunpazarı İlçe seçim kurulu üyeliğiyle birlikte seçim sandık çalışmaları eğitim programlarını da yerine getirmiştir.

Bir çok STK’da görev yapan Av. Ali Acar 2009 yılında Genel Merkezi Eskişehir olan Tüketiciyi Destekleme Derneği kurucu üyesi ve genel Başkan Yardımcılığı görevlerini de halen yürütmektedir. Eskişehir İlim Yayma Cemiyeti Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca Eskişehir Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Tümsiad üyeliği, Tügva üyeliği, Eskişehir Kadem gibi birçok STK üyelikleri de bulunmakta olan Av. Ali Acar evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim