AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sevgi Evlerinde yaşayan 30 çocuk ile birlikte Sazova’ da bulunan Bilim, Kültür ve Sanat Merkezinde atölye çalışmalarına katıldı. Günay ile birlikte geçen ay Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’ni gezen çocuklar, sömestr tatillerinde ise Günay’ın girişimleri ile yine bu merkezde atölye çalışmalarına katıldı.

GELECEĞİMİZ Bahis Siteleri ÇOCUKLAR

Seramik ve Musiki atölyesinin çalışmalarına katılan çocuklar eğlence dolu vakit geçirdiler. Atölye çalışmalarına başlamadan bütün atölyeler içinde gezi düzenlendi ve tanıtım yapıldı. Seramik atölyesi çalışmalarına katılan Günay atölyede çocuklar ile keyifli anlar geçirdi. Prof. Dr. Günay, “Çocuklarımızla çok keyifli vakit geçirdik.

Onlar bizlerin, ülkemizin geleceği. Kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkânı sağlamak ise bizlerin görevi. Ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Sevgi evlerindeki çocukların bir sonraki atölye çalışmaları ise matematik atölyesi olacak.

Editör: TE Bilişim