AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda adeta Eskişehir siyasetini bombaladı. Dün olduğu gibi bugün de AK Parti olarak şehre hizmetin sürdüğünü ve bazılarının sadece fitne üretmek adına açıklamalar yaptığını vurgulayan Başkan Çalışkan; şu ifadeleri kullandı:

1⃣ Biz dün olduğu gibi bugün de aşığı olduğumuz şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz.

2⃣ Bazı çevreleri Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı şehrimize davet etmemiz ve Nabi Hocamızın önderliğinde tamamlanan Millet Bahçesi ve Şehir Kütüphanesi gibi projelerimizin tamamlanarak hemşerilerimizden büyük teveccüh görmesi rahatsız etmiş.

3⃣ Öncelikle başta Nabi Hocamız olmak üzere vekillerimiz, şehrimiz ile ilgili tüm konulara ve sorunlara titizlik ile eğilmekte, yoğun mesai harcamaktadırlar.

Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor

4⃣ Baştan aşağıya fitne üretmek adına yapılan bu tarz açıklamalar da bulunanlara önerim daha verimli konulara mesai harcamalarıdır.

5⃣ Şehir kütüphanesi yatırımını hayrat niteliğinde yapılabilecek bir proje olarak göstermeye çalışmak,içerisinde bulundukları ittifak belediyesi iş heykele gelince kaynak bulurken,asri mezarlığa yapılması planlanan Camii için bağış aranmasının bir yöntem olarak tezahür etmesidir.

6⃣ URAYSİM gibi istihdam sağlayacak büyük bir projenin iptal edilmesi adına dava açan, canla başla mücadele eden ittifak, şehir hastanesini ve sağladığı istihdamı görmezden gelen ittifak, vaktiyle YHT’yi görmezden gelen ittifak+

7⃣ Bugün hükümetimizin şehrimize kazandırdığı Millet Bahçesi gibi bir projeyi itibarsızlaştırmaya çalışırsa ancak şehre kötülük eder.

8⃣ Şehrimizde Yerel Yönetimlerde yaşanan problem ve sıkıntıları görmezden gelenlere, bu konuda tek söz dahi etmeyenlere önerimiz ise şudur: İTTİFAKINIZIN DEĞİL! ŞEHRİNİZİN İNSANI OLUN!

9⃣ Bugüne kadar hükümetimiz adına tüm meseleleri milletvekillerimiz ile birlikte nasıl birer birer çözmüş isek aynı kararlılık ve azim ile devam edeceğiz."

Editör: TE Bilişim