Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 14 yıllık tecrübesiyle eğitim sektöründe adından söz ettiren Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi yeni rehabilitasyon merkezi açtı. Basına yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:

“Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi, 2020 yılında 14 yılı aşkın bir süredir Eskişehir’de özel eğitim hizmeti vermekte olan uzman özel eğitim öğretmenleri tarafından kurulmuştur.

Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi, özel gereksinimli çocukların veya risk altındaki çocukların doğru değerlendirme yöntemleri ile değerlendirilmesini ve bilimsel olarak etkililiği kanıtlanmış eğitsel müdahale programlarını kullanmayı hedeflemektedir.

Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi bünyesinde çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını belirleyerek onların güvenli ve sevgi dolu bir ortamda eğitim almalarını sağlayarak, toplumun bir parçası olmalarını desteklemek, ailelerimizin yaşadıkları sorunlarını dinleyerek, bu sorunlar karşında çözüm yollarını bulabilmelerinde yardımcı olmak ilkesini benimsemiş bulunmaktayız. 

Yapı Taşı Özel Eğitim Akademisi güler yüzlü, özel eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip eden, profesyonel bir bakış açısıyla kaliteli eğitim vermeyi amaçlayan “Özel Çocuklarımız için EN ÖZEL Eğitim” sloganıyla bir araya gelmiş personeli ile sizler için eğitim vermeye başlamıştır.”

Editör: TE Bilişim