Milli Bekâ Hareketi Eskişehir İl Temsilcileri AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali ACAR'ı ziyaret ederek Cumhur İttifakı'na destek olmak amacıyla AK Parti'ye resmi üyelik kaydı oluşturdu.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen üye kayıt işlemlerine Milli Bekâ Hareketi Eskişehir İl Başkanı Cengiz Arpalık, İl Teşkilat Başkanı Mustafa Kasabalı, İl Kadın Kolları Başkanı Nurten İncesu, Odunpazarı İlçe Başkanı Taner Benli, Tepebaşı İlçe Başkanı Mustafa Güden ve İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Serkan Algan katıldı. Milli Bekâ Hareketi Eskişehir İl Temsilciliği adına konuşan Kasabalı düşüncelerini, "Genel Başkanımız Sn. Murat Şahin'in bilgisi ve iradesiyle memleketimizi etkileyen her türlü bekâ sorunu karşısında Cumhur İttifakı'na topyekûn destek olmaktayız. Milli Bekâ Hareketi misyonu ve vizyonu ile gayesi memlekete hizmet etmek olan bir sivil harekettir. Bu hareketin öncüleri olarak, bizler Küffar'a karşı tek yumruk olacağız. Bu sebeple de son günlerde kan kaybı yaşadığı yönünde algılara karşı olarak AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na desteğimizi belirtmek adına resmi üyeliğimizi gerçekleştirdik. Bu vesile ile bizlere destek olan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Sn. Av. Ali Acar'a teşekkür eder, her daim birlikte yol yürümekten onur duyacağımızı belirtmek isterim" sözleriyle ifade etti. 

Milli Bekâ Hareketi'nin bu nazik ziyaretine değinen AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, "Ülkemizde faydalı olduğunu gördüğümüz her türlü sivil toplum örgütüne elimizden geldiği ölçüde destek olmaya gayret gösteriyoruz. Milli Bekâ Hareketi Eskişehir İl Temsilciliği'nin bu hassas ve samimi düşünceleri için kendilerine teşekkür ederim. Bizler, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı paydaşı MHP'nin genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’nin'nin önderliğinde devam eden yerli ve milli mücadelenin daimi gayretcisi olmuş durumdayız. Bu çerçevede Milli Bekâ Hareketi ile bizi ortak paydada buluşturan da vatanımızın ve milletimizin refah ve huzur bütünlüğünü korumak hissiyatı olmuştur. Bu kapsamda elimizden gelen her türlü gayreti göstermek bizim vazifemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Sn. Genel Başkan Murat Şahin nezninde tüm Hareket temsilcilerine de teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim." sözleriyle memnuniyetini de dile getirdi. 

Resmî üyelik işlemlerinin sonucunda AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali ACAR, Milli Bekâ Hareketi Eskişehir İl Temsilcilerine AK Parti rozeti hediye etti.                                                                                                                  

Editör: TE Bilişim