Milli Savunma Bakanlığı, “Pençe-Kaplan Operasyonu başladı. Kahraman Komandolarımız Haftanin’de!” ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı ‘Pençe-Kaplan' Operasyonu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, “PKK ve diğer terörist unsurlara yönelik olarak uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa haklarımız çerçevesinde icra edilmektedir “ifadelerine yer verildi.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kaplan Operasyonu; son zamanlarda karakol ve üs bölgelerimize artan taciz ve saldırı teşebbüsünde bulunan PKK ve diğer terörist unsurlara yönelik olarak uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa haklarımız çerçevesinde icra edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlıktan yapılan son açıklamada: "Hava hücum harekatı öncesinde bölgede konuşlu topçu birliklerimizce belirlenen hedefler yoğun şekilde ateş altına alınarak tam isabetle vuruldu." ifadelerine yer verildi



MSB: “Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi Harekat Merkezi'nde “
Milli Savunma Bakanlığı'nın twitter'dan yaptığı paylaşımda, “Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi Pençe-Kaplan Operasyonu'nu Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde sevk ve idare ediyor” ifadelerine yer verildi.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, başarıyla devam eden #Pençe-Kaplan Operasyonu'nu Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde sevk ve idare ediyor” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim