Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, yaptığı açıklamada, ilçenin doğalgaza 2021 yılı içinde kavuşacağını belirterek çalışmaların da Temmuz ayı içinde başlayacağı müjdesini verdi. 

Tüm prosedürler tamamlandı, bu yıl içinde başlıyor 

Milletvekili Günay duyurdu: Eskişehir'e 2500 yeni sosyal konut Milletvekili Günay duyurdu: Eskişehir'e 2500 yeni sosyal konut

Doğalgaz dağıtımının bu yıl içinde başlayacağını aktaran Hüseyin Çam, belediye olarak yerine getirilmesi gereken tüm prosedürlerin tamamlandığını söyledi. ESGAZ’ın ilgili firmaya doğalgaz dağıtım yetki belgesini verdiğine de işaret eden Çam, gerekli alt yapı çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini belirtti. 

"Milletvekilimiz Günay ve İl Başkanımız Çalışkan'a teşekkür ederiz"

Hüseyin Çam, “Özellikle ilçemizin doğalgaza kavuşması adına büyük çaba sarf eden başta AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz Emine Nur Günay ve AK Parti İl Başkanımız Av. Zihni Çalışkan’a ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu yoğun girişimlerimizin ardından ilçemize doğalgazı getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın yaşam koşullarını yükseltecek ve her evde ekonomik olarak kullanılacak doğalgaz için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yetkililerin bize vermiş olduğu bilgilendirmeler doğrultusunda resmi prosedürleri en kısa sürede tamamlamayı umuyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim