Kızılinler’in bal kabağı Türkiye’nin farklı yörelerindeki sofraları süslüyor Kızılinler’in bal kabağı Türkiye’nin farklı yörelerindeki sofraları süslüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasra-1 kuyusunda sondaj çalışmaları yapan Fatih Sondaj Gemisi'nin 135 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfettiğinin müjdesini açıkladı. Erdoğan, "Böylelikle Karadeniz'de toplam doğalgaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos Limanı açılışı ve doğalgaz işleme tesisinin temel atma törenini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak ziyaretinin ardından helikopterle Filyos'a hareket etti. Burada limana iniş gerçekleştiren Erdoğan, müjde açıklaması öncesinde çalışmalar hakkında brifing aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün Zonguldak'ta her birbiri birbirinden güzel bir dizi program vesilesi ile bir araya gelmiş bulunuyoruz. Cuma namazını hemen akabinde açılışını yaptığımız Uzunmehmet Camii'nde yaptık. Camimizin ülkemize kazandırdığı Zonguldak'a farklı bir zenginlik kazandıracaktır.

Editör: TE Bilişim