Eskişehir’de damacana skandalı bitmiyor. Geçtiğimiz yıl, zorlu pandemi sürecinde üretim tarihi 14 yıl geçmiş Kalabak Su damacanaların ortaya çıkması ve toplatılmasıyla aylarca Eskişehirlileri içme susuz bırakan ve dağıtım yapamayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESKİ bir skandala daha imza attı. 

Vatandaşın sabah vakti aldığı Kalabak Su damacanasından kirli plastik boru çıktı!  

Konuyu kamuoyuna duyuran AK Parti Eskİşehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda:

"Büyükşehirden yine; Sorumsuzluk..! İş Bilmezlik..! İnsan sağlığı hiçe sayılmaya devam ediliyor..! Yargı önünde bu sorumsuz davranışın hesabını vereceksiniz..!" ifadelerini kullandı.

Endişe uyandıran bu görüntüyle alakalı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden henüz bir yanıt gelmiş değil. Geçtiğimiz yıl art arda gelen skandallardan sonra ESKİ Genel Müdürü Suat Balcı istifa etmiş, yerine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen getirilmişti.  

Fahrettin Koca, Nuri Alço'nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi. Fahrettin Koca, Nuri Alço'nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

(Geçtiğimiz yıl da benzer şekilde bir damacanın içinden kağıt çıkmış ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan bunu basın mensuplarına göstererek, Eskişehirlilerin sağlığı hiçe sayılıyor diyerek sert eleştirilerde bulunmuştu.)

Editör: TE Bilişim