Kızılinler’in bal kabağı Türkiye’nin farklı yörelerindeki sofraları süslüyor Kızılinler’in bal kabağı Türkiye’nin farklı yörelerindeki sofraları süslüyor

 
AK Parti Eskişehir Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı - İl Başkan Yardımcısı Özgüç Boza, Eskişehir- Bilecik Tabip Odası tarafından basına servis edilen yoğun bakımlarında yer yok iddialarına sert tepki gösterdi. 
 
Hiçbir hastanın yoğun bakım yataklarında yer bulunmaması nedeniyle il dışında başka bir merkeze sevk olmadığını belirten Boza, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:    
 
''Bugün itibariyle Yoğun Bakım Yatak Kapasitemiz Eskişehir'imize hatta bölge illerimizden gelecek taleplere bile cevap verebilecek kapasitede olup; COVID hastalarımızın hiç biri yoğun bakım yataklarımızda yer bulunmaması nedeniyle il dışında başka bir merkeze sevk olmamıştır. Ayrıca oluşabilecek yoğun bakım yatakları talebi için önlemler alınmış olup; rezerv alanlar belirlenmiş ve personel planlaması da yapılmıştır. Eskişehir'de bugüne kadar olduğu gibi bugün de gelecekte de yoğun bakım yatakları yönetimi konusunda bir problem yaşanmamış ve yaşanmayacaktır."
 

Editör: TE Bilişim