Uzmanından e-ticaret konusunda öneriler Uzmanından e-ticaret konusunda öneriler

Tüm yurtta sıcak hava etkisini artarak gösterecek. Özellikle; Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Kuzey Afrika ve Cezayir üzerinden esen rüzgarlar da sıcaklık ile birlikte çöl tozlarını da beraberinde getirecek. Meteoroloji sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde olacağını ve Marmara'da rüzgarın doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceğini açıkladı.

Doğan, 'Sıcaklıklar ne kadar artacak?' sorusunu şöyle yanıtladı: Şu an hava mevsim normallerinin 6-10 derece üzerinde. Hafta sonundan itibaren sıcaklığın artışı daha da hissedilir olacak. Hafta sonu itibariyle güney bölgelerimizde 33-34 derecelere varacak sıcaklıklar olacak. Batı ve kuzey bölgelerimizde de 25 ile 30 derece arasında görülen sıcaklıklar olacak.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney ve İç Ege, İç Anadolu ile Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına(40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Rüzgarın Güney ve İç Ege, İç Anadolu ile Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Editör: TE Bilişim