AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalışkan, mesajında şu ifadeleri kullandı:  

 

“2020 yılında insanlık olarak zor bir sınavdan geçtik. Ülkemiz bu süreçleri etkin ve etkili bir yöntemle atlatacak güce sahipti ve aldığı tedbir ve kararlarla salgınla baş etme konusunda tüm dünyaya örnek oldu. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu zor zamanlarda yardımlaşmanın ve sosyal devlet olmanın gereğini gelecek odaklı bir vizyonla gerçekleştirdik.  

Her yeni yıl, yeni ve büyük Türkiye'nin inşasında üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yaparak bir tuğla daha koymamıza vesile olacaktır. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonra da, ülkemiz ve milletimiz adına hizmet anlayışımızın gereğini yerine getirerek, Türkiyemizin gelişimi ve kalkınması yolunda gayret ve kararlılıkla çalışacağız.  

Bu duygularla 2021 yılının ülkemiz ve şehrimize barış, kardeşlik, huzur getirmesini ve koronavirüs salgın belasının tüm dünya üzerinden kalkmasını diliyorum. Yeni yılda da tebdirleri elden bırakmayalım ve kurallara uyalım. Sevdiklerimizle kucaklaşacağımız günler çok yakın inşallah. Tüm Eskişehirli hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim