AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, normalleşme süreciyle birlikte ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bütün ilçelere tek tek ziyaretlere devam edeceklerini belirten Başkan Çalışkan, geçtiğimiz gün Seyitgazi’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe sakinleriyle sohbet eden Çalışkan, esnaf ziyaretlerinde bulunarak ilçe pazarını gezdi.

Gittiği her ortamda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunan Başkan Çalışkan, ziyaretlerini; AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Zekai Tunç ve ilçe teşkilât mensupları ile Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden ve üreticilere gerçekleştirdi. Teşkilât mensuplarıyla birlikte ilçe pazarını gezen Çalışkan, talep ve önerilere dair vatandaşlarla sohbette bulundu.

İlçe Başkanı Zekai Tunç ile birlikte ilçe pazarını gezen Başkan Çalışkan, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek gittiği her ziyarette olduğu gibi Seyitgazi’de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yerine getirmesi gereken sorumlulukları hatırlattı. Çalışkan, “Seyitgazi ilçemizde 51 mahallenin 42’sinde kanalizasyon yok. Su şebekeleri de eskimiş durumda ve yenilenmesi gerekiyor. Diğer ilçelerimizde karşılaştığımız sorunlar Seyitgazi ilçemizde de görülmektedir. Bütçe fazlasını Büyükşehir Belediyesi’ne aktaran ESKİ hiç olmazsa ilçe merkezindeki eskimiş hattı yeni asbestli borularla acilen yenilemelidir. Ayrıca ilçemizde geçim kaynağı olarak hayvancılık sektörü önemli ayaklardan biri ve hayvan sayısı oldukça fazla. Dolayısıyla ilçede mezbaha olmaması büyük bir sıkıntı teşkil ediyor. Büyükşehir Belediyesi belirttiğimiz sorunları ivedi bir şekilde giderip bu konulara duyarsız kalmamalıdır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim