AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Kurban Bayramı dolayısı bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bizi bir Kurban Bayramı'na daha eriştiren Rabbimize hamdediyorum.

Milletimizin, tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerle kutluyor, ibadetlerimizin kabul ve makbul olmasını diliyor, bayramın her haneye neşesi ve bereketiyle girmesini temenni ediyorum.

Dargınların barıştığı, dostların kucaklaştığı, ihtiyaç sahiplerinin hatırlandığı müstesna bayram günlerinin, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa da hayırlar getirmesi niyazında bulunuyoruz.

Küresel bir imtihana dönüşen ve etkisini halen hissettiren salgın günlerinde, kelime anlamı "yakınlaşma" olan bir bayramı idrak etmek, bize bu yakınlaşmanın anlamı üzerine düşünme fırsatı vermektedir. Her ibadette olduğu gibi kurban ibadetinde de yüce Allah'a ve onun sevdiği şeylere yaklaşma arzusundayız.

Ailelerimiz, dostlarımız ve arkadaşlarımızla salgın günlerinin mecburiyetiyle fiziki mesafemizi korusak dahi kalbi yakınlığımızla teselli bulacağız.

İhtiyaç sahiplerini unutmayacağız.

TBMM Genel Kurulunda fenalaşan Hasan Bitmez vefat etti. TBMM Genel Kurulunda fenalaşan Hasan Bitmez vefat etti.

Duamız; milletçe birlik, dirlik ve esenlik içinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmaktır.

Bu duygularla hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, nicelerine hep birlikte sağlık, huzur ve esenlik içinde kavuşmayı niyaz ediyorum.”

Editör: TE Bilişim