'den  sağanak yağış ve  uyarısı geldi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftaya ilişkin yayınladığı hava durumu raporunda pek çok ilimizde sağanak ve kar yağışlarının görüleceğini belirtti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Muğla çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir'in kuzey ve Antalya'nın doğu ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI! O İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Aralık ayının son günlerine gelirken, sıcaklıklarda düşüşler görülüyor. Özellikle doğu bölgelerimizde kar yağışları batıda ise sağanak yağışlar etkisini gösterecek.

 Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, kuzeybatı kesimlerde ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor

Editör: TE Bilişim