Milletvekili Günay duyurdu: Eskişehir'e 2500 yeni sosyal konut Milletvekili Günay duyurdu: Eskişehir'e 2500 yeni sosyal konut

AK Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı vesilesiyle vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

    İsmet İnönü caddesi Edikoop Market önünde, Cuma günü aşure dağıtımına, AK Parti Sakarya Milletvekili Eskişehir İl Kordinatörü Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Başkanı Zihni Çalışkan, Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu,İl Kadın kolları Başkanı Özlem Ünalır, İlçe Kadın kolları başkanı, İlçe Gençlik kolları başkanı, parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

   Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu, yaptığı açıklamada, Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunun altını çizdi.

1500 kişiye aşure dağıttıklarını belirten AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, "Muharrem ayı vesilesiyle halkımıza aşure ikramında bulunduk. Tüm İslam aleminin muharrem ayını tebrik ediyoruz. Bu ay, Allah'ın rahmetine erişmek için önemli bir fırsattır. Aşure gününün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır. Bu vesileyle hemşerilerimize muharrem aşı dağıttık. Rabbim kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Editör: TE Bilişim