Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Tepebaşı Teşkilatını ve Sandık Başkanlarını ve birçok Teşkilat Mensubunu iftarda ağırladı.

Kent Palace'de düzenlenen iftar programına yaklaşık 1500 kişilik teşkilat mensubunun yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Sakarya Milletvekili ve İl Koordinatörü Çiğdem Erdoğan Atabek, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Harun Karacan ile İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri Önceki Dönem Milletvekilleri,

Önceki Dönem İl ve ilçe başkanları, mahalle başkanları ve sandık başkanları ile çok sayıda parti üyesi katılım sağladı.

Programda konuşmalarıyla birlik ve beraberliğin vurgusunu yapan protokol üyeleri, AK Parti Tepebaşı Teşkilatına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ev sahibi İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu yaptığı konuşmasında ilçe yönetiminden, mahalle teşkilatına ve sandık başkanlarına kadar her kademenin 2023 seçimlerine hazır olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti;

"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren mahalle, esnaf, yaşlı, hasta, engelli ziyaretlerimiz, Mahallem Söz Sende, Gönül Sofrası, Çay Simit programlarımızla hergün birçok hemşehrimiz ile biraraya gelerek programalarimizi gerçekleştirdik.

Bir akşamda 222 Ev Ziyareti ile ilçemizde sıkılmadık el, çalınmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız" diyerek devam etti.

"2023 seçimleri sadece Türkiye için değil...

Biz şunu çok iyi biliyoruz;

2023 seçimleri sadece bir seçim değil 2023 seçimleri sadece Türkiye seçimi değil Azerbaycan, Filistin, Kuduslü mazlumlar için Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri aslında bakıldığında İslam Coğrafyası ile birlikte tüm dünya için çok önemli olduğunu biliyoruz ve biz bunun için Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar gece gündüz nasıl çalıştıysak bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.

Bu salon, bu birliktelik, bu teşkilat Allah nasip ederse bundan önce olduğu gibi 92 Mahallesi, 5500 Sokağı, 831 Anakademe, kadın ve  gençlik kolları sandık başkanları ve 37000 üyesiyle bundan sonrada Tepebaşı bölgesinde Ak davamızın yerini en üst sıraya taşıyacaktır, dedi.

Tepebaşı teşkilatının yoğun çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Başkan Çizmelioğlu kalabalık programlar ile ses getirmeye devam ediyor. Bu akşam ki iftar programı ile de teşkilatının birarada ve hazır olduğunu birkez daha gösterdi.

Editör: TE Bilişim