AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü, teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Musab Tayyib Altınkaynak, İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Odunpazarı Belediye Meclis Üyeleri, Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Tepebaşı İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Engelliler Koordinasyon Başkanı Soner Çoban, Geçmiş  Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Geçmiş Dönem Odunpazarı İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve MahalleBaşkanları, Geçmiş Dönem İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Geçmiş Dönem Belediye Başkan Adayları ve Odunpazarı Ana Kademe İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ana Kademe ve Kırsal Mahalle Başkanları ve Mahalle Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımlarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Konuşmalarına Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan güvenlik görevlilerini yâd ederek başlayan Odunpazarı İlçe Başkanı Av.Ali Acar, geçmiş dönemden şimdiye kadar görev alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Başkan Acar konuşmasının devamında,

"Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla, İlçe Teşkilâtımızla, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Meclis Üyelerimizle,Mahalle Teşkilatlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Odunpazarımızda yaşayan vatandaşlarımızın gönüllerine girmek için çalışacağız. İlçemize yapılan yatırımları anlatmamız lazım. Şehir Hastanesinden Millet Bahçesine, Dedekorkut Parkından Diş Hastanesine, Yenikent Kapalı Spor Salonundan Vergi Dairesine kadar Ak Parti Hükümetimizin ilçemize yaptığı hizmetleri, İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza kapı kapı dolaşıp anlatmamız lazım. Bende sonuna kadar bu çalışmalara sizlerle birlikte katılacağım.  

Maalesef Odunpazarı Belediyesi tarafından İlçemizde hepimizin gördüğü gibi yapılmayan sokaklar, toplanmayan çöpler, vaat edilmiş ama yerine getirilmemiş sözler var. Onlar ancak lafla siyaset yaparlar. Biz ise AK Parti olarak icraatle siyaset yaparız. İşte bütün bunları vatandaşlarımıza anlatacağız ve İnşaallah 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Odunpazarı İlçemizi, İlimizi ve diğer ilçelerimizi AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Çalışmalarımızı, Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi tevazü,

Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı'dan bir müjde daha! Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı'dan bir müjde daha!

samimiyet, gayret ve dürüstlük ilkeleriyle hep birlikte sürdüreceğiz ve vatandaşlarımızın gönüllerine gireceğiz. Gençlerimizle buluşup onlara AK Parti’yi anlatmamız lazım. Yaşlılarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup dertlerini dinlememiz lazım. Cadde cadde dolaşıp esnaflarımızla hasbihal etmemiz lazım. Pazarlara girip pazarcı kardeşlerimizi dinlememiz lazım. Görüyorumki, AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımızın talimatını yerine getirmek üzere, önceki dönemlerde görev almış tüm teşkilat mensuplarımızla, dava arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içinde kapı kapı dolaşmaya hazırız" diyerek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a layık bir teşkilat olacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim