AK Parti İnönü İlçe Danışma Toplantısı, teşkilât mensuplarının yoğun katılımlarıyla geçtiğimiz gün İnönü’de gerçekleştirildi.

Toplantıya; Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İlçe Başkanı Gökhan Aydın, İlçe Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyip Altınkaynak, çok sayıda teşkilât mensubu ve vatandaş katıldı.

 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’un ilçeye yapılan büyük yatırımları sunumuyla başlayan program, İlçe Başkanı Gökhan Aydın’ın teşkilât çalışmalarına dair yaptığı konuşmayla devam etti.

AK Parti'nin çalışmaları ve ileriye dönük hedeflerinden bahseden İl Başkanı Zihni Çalışkan, "İnönü bizim için çok kıymetli bir belde. İlçemize her geldiğimizde yapılan yatırımlara bakarak AK Belediyecilik farkını bir kez daha görüyoruz. Omuzlarımızda taşıdığımız yükün fakındayız. Bu sebeple gece gündüz demeden hemşehrilerimiz için çalışıyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

 

“Hizmet yarışında omuz omuza vereceğiz”

Başkan Zihni Çalışkan’dan 2 Eylül mesajı Başkan Zihni Çalışkan’dan 2 Eylül mesajı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hep söylediği gibi arazi ve vatandaşlarımızın yüreklerine dokunabilmek çok önemli. Bu sebeple mahalle başkanlarımız ile birlikte gece gündüz demeden sahada ayak basmadık yer bırakmayacağız. 

 

AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum hareketidir. Davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Teşkilâtlarımız ile birlikte bir olacağız, iri olacağız. Bu kapsamda üye çalışmalarımıza hız vererek Allah’ın izniyle üye sayımızı 15 milyona ulaştırarak 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu dönemde özellikle gençlerimize eski Türkiye’yi her fırsatta anlatmaya önem göstermeliyiz. Hizmet yarışında omuz omuza verecek, hemşehrilerimiz için yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ise toplantıda yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:  

“Kongrelerden sonra ilk danışmamızı İnönü ilçemizde yapıyoruz. Bu gerçekten çok değerli. Konuşmama başlarken, partimizde emek veren her bir üyemize sadakatleri ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Şu an bizim en çok ihtiyacımız olan emek, gayret, samimiyet ve sadakat.  

 

“Daha çok çalışacağız birbirimize destek olacağız”       

 

Partimiz 20 yılda nereden nereye geldi. Bugün İnönü ilçemize yapılan sunumu izlediğimde gerçekten duygulandım. Çok büyük emekler var. Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt’a yaptığı çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Uyumlu şekilde çalışınca böyle güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda daha çok çalışacağız ve birbirimize destek olacağız. İnşallah bundan sonra da aynı birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğiz.  

 

Bizim için her yılın ayrı bir önemi var. Siyasete girdiğimden bu yana her yılın ayrı bir hatırası ayrı bir badiresi var. Kolay geçmedi. Şöyle geriye dönüp baktığımda Türkiye ve Osmanlı tarihinde de biz bu badireleri atlatmışız. Yine Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. O yüzden birlik beraberliğimizin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. 2015 yılından bu yana Avrupa Konseyi’nde görevim var. Orada ülkemizi temsil etmek ve ülkemizin çıkarlarını gözetmek gerçekten çok zor. Çünkü karşınızda çok büyük bir yapı var. Sn. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi dış güçler bir araya gelerek bizlere karşı çok farklı senaryolar hazırlayabiliyorlar. Siz kıymetli hemşehrilerimizden aldığımız enerji ve motivasyon ile ülkemizi oralarda temsil ediyor ve dik duruyoruz.

AK Parti olarak Türkiye’nin en büyük partisi olmanın, iktidar olmanın, en iyi teşkilatlanmış parti olmanın bilinci ve sorumluluğu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz, etmeliyiz. Tevazu, samimiyet, gayretle milletimizin yanındayız.”

Editör: TE Bilişim