AK Parti İl Gençlik Kolları, Uluslararası Savaş Mağduru Çocuklar Günü olasıyla çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.   

Ertesi gün 18 yaş altı çocukların 14.00-20.00 arasındaki sokağa çıktıkları vakitte çocuklar ile gençlere kek ve meyve suyu ikram ederek neşelerine eşlik eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Dünya Çevre Günü dolayısıyla da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüyle birlikte fidan dağıtımı gerçekleştirerek, Cuma namazı öncesi camii cemaatlerine hijyen kurallarına riayet ederek tek kullanımlık seccade dağıtımı gerçekleştirdiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak, “Uluslararası Savaş Mağduru Çocuklar Günü dolayısıyla değerli kardeşlerimizi ziyaret ederek hediyelerini verdik. Onları bir nebze gülümsetebildik ise ne mutlu bize. Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz, 18 yaş altı çocuk ve gençlerimizin 14.00 ile 20.00 arasında sokağa çıkabildiği Cuma günü, şehrimizin park ve boş alanlarına gönüllerince eğlenen sevgili kardeşlerimize kek ve meyve suyu ikram ederek neşelerine eşlik ettik. Çocuk ve gençlerimiz ile birlikte olmak, onlarla vakit geçirmek bizler içinde neşeliydi. Hayırlısıyla bu sürecin anlatımından sonra hep birlikte daha güzel vakitler geçireceğimize yürekten inanıyoruz.  

Kontrolü yaşamı sürdürdüğümüz şu günlerde Cuma namazı öncesi camii cemaatlerimize İl Başkanımız Av. Zihni Çalışkan ile birlikte tek kullanımlık seccade dağıtımı gerçekleştirdik. Her açıdan önlemlerimizi alıp hijyen kurallarına riayet ederek salgının üstesinden hep birlikte geleceğiz inşallah. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına bu süreçte titizlikle uyarak hayatımızı devam ettireceğiz.

Çevre konusunda toplumsal duyarlılığın artarak devam etmesi, gelecek nesillere yaşanabilir, sağlıklı, yeşil ve temiz bir dünya bırakılabilmesi temennisi ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde #ÇevreBizeEmanet diyerek, bu kapsamda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz ile birlikte fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Çocuklarımızın geleceği için, doğayı korumak, sürdürülebilir bir çevre maksadıyla tüm varlıklara saygı gösteren bir anlayışla, küçüklerimize doğayı koruma bilincini aşılamak için onlara da fidan hediye ettik.  

Emanet kabul ettiğimiz doğayı korumak, küresel ısınmayı ve iklim değişikliğini dikkate alarak karbon salınımını azaltmak, çevre için sıfır atık ilkesini benimsemek, canlılara saygı gösteren bir anlayışla hizmet etmek bizim için hep önceliğimiz olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu bağlamda çalışıyor, geleceğimiz için çevre bize emanet diyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim