AK Parti Han İlçe Danışma Toplantısı, teşkilât mensuplarının yoğun katılımlarıyla Han’da gerçekleştirildi.

Toplantıya; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İlçe Başkanı Arif Taşçı ve çok sayıda teşkilât mensubu ile vatandaş katıldı.

   

Danışma toplantısında konuşan İl Başkanı Zihni Çalışkan, girilmedik gönül bırakmayacaklarını vurguladı. Han’ın hak ettiği hizmeti alması için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çalışkan,

  

Han’ı birilerinin hizmet etme veya etmeme anlayışına bırakmayacağız

“Girilmedik gönül çalınmadık kapı bırakmayacağız. Durmaksızın koşturacağız. Han ilçemizin yerel belediyecilikten hak ettiği hizmeti alması için elimizden geleni yapacağız. İlçemizin ne kadar sorunu varsa şimdiden tespit ediyoruz. Han’ın içme ve kullanım suyu sorunu varsa, depo sorunu varsa bu sorunları yine biz çözeceğiz. İlçemizin bu bölgedeki kültürel ve geçmişten gelen sit bölgesindeki imara ilişkin kısmı da çalışıyoruz. Birilerinin hizmet etme veya etmeme anlayışına Han’ı mahkum etmeyeceğiz.

   

Betonlaşacak demelerine rağmen yaptık

Yaklaşık 20 yıllık süreçte Eskişehir’de 25 milyar TL’yi aşan yatırım yaptık. Han ilçemizde ise emniyet lojmanları, kamu binalarına ilişkin lojmanlar, kültür evi ve camimizin restorasyonu gibi birçok hizmeti hayata geçirdik. Bunun yanı sıra ilimizde en son Eskişehir Millet Bahçemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Her ne kadar resmi açılışını yapmasak da şehrin göbeğinde 56 dönümlük alanda her şeye rağmen ‘bazılarının betonlaşacak’ demelerine rağmen hemşehrilerimizin kullanımına açtık. Hemen karşısında şehrimize yakışan mevcut kütüphanenin 7-8 kat büyüklüğünde yine çok güzel bir kütüphane yaptık. Bütün dünyanın zorlandığı ve çoğu ülkenin sağlık sisteminin iflas ettiği şu pandemi sürecinde kurtuluşumuz olan Şehir Hastanelerimizi söylememe gerek bile yok. 5 yıldızlı otel konforunda hemşehrilerimize hizmet veriliyor. Yine bazıları zamanında gereksiz diye eleştiriyorlardı. Her zaman olduğu gibi onlar oturdukları yerlerden sadece eleştirirler biz ise icraat yaparız.

Her fırsatta söylüyorum yine söylemeden geçmek istemiyorum. Teşkilâtlarımız ile birlikle önemle üzerinde durmamız gereken bir konu da bu dönemde özellikle gençlerimize eski Türkiye'yi her fırsatta anlatmak. Onlara eski Türkiye’nin nasıl olduğunu ve neler yaşandığını aktarmamız çok önem arz ediyor.  

Başkan Zihni Çalışkan’dan 2 Eylül mesajı Başkan Zihni Çalışkan’dan 2 Eylül mesajı

 

Teşkilâtlarımız ile birlikte bir olacağız, iri olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

 

  

Editör: TE Bilişim