Eskişehir AFAD Eğitim Şube Müdür Ahmet TURHAN Beyefendi, Tepebaşı Gençlik Kollarına 12 Kasım Afete Hazırlık Günü sebebiyle Afet Bilinci Eğitimi verdi. 
Gençlerimiz afet öncesinde, anında ve sonrasında ne yapması gerektiği hakkında bilgilendiren Ahmet  TURHAN “Gelişen TÜRKİYE’miz de AFAD ekiplerimiz her geçen gün daha da çok gelişiyor. Bizlere düşen öncesin de Aile Afet Planımızı, Afet ve Acil Durum Çantamızı, Zorunlu Deprem Sigortamızı yaparak tedbirimizi almak. Afete hazırlık eğitimlerinin yanı sıra tamamlayıcı bilgileri içeren ilkyardım, yangın gibi eğitimleri almalı, Afet ve acil durumlar sırasındaki doğru davranış şekillerini öğrenmeli ve çocuklarımıza da öğretmeliyiz.” 
Afetler konusunda bilgi sahibi olarak, önlem alarak, bireysel hazırlıklarımızı tamamlayarak tehlikelerin yaratabileceği zararları en aza indirebiliriz.
Gerek anlatımlarıyla gerek uygulamalarıyla keyifli ve öğretici sunum yapan Ahmet TURHAN’ı dikkatle dinleyen gençlerimiz eğitim sonrası Ahmet Beye AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları ile özleşmiş Abdülhamid Han Tablosu Hediye Ettiler.

Editör: TE Bilişim