Eskişehir’de bir bahçeden damlama sulama borularını çaldığı tespit edilen 3 kişi jandarma ekiplerince yakalanırken, çalınan malzemeler sahibine teslim edildi.

Son depremler iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının önemini daha da arttırdı Son depremler iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının önemini daha da arttırdı

Edinilen bilgilere göre, Odunpazarı’na bağlı Türkmentokat Mahallesi’nde bir vatandaşın tarlasından piyasa değeri yaklaşık 5 bin TL olan damlama sulama boruları çalındı. İhbar üzerine Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince bölgede detaylı araştırma yapıldı. Araştırmalar sonucunda hırsızlık olayında kullanılan araç ve şüpheli 3 şahıs tespit edildi.

Şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan takip neticesinde 3 şüpheli, kent merkezinde yakalandı. Çalınan sulama boruları ise şüphelilere ait ve hırsızlık olayında kullanılan kamyonetin kasasında ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla çalınan malzemeler sahibine teslim edilirken, 3 şüpheli hakkında “Bağ ve Bahçeden Hırsızlık” suçundan işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: iha