Eskişehir Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Ali Engiz, Yönetim Kurulu üyesi Faruk Gökçe ile birlikte Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Sarıcakaya için sanayi ve tarımsal kalkınma alanında birlikte yapılabilecek proje konuları da değerlendirildi. TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Engiz, özellikle tarımsal kalkınma alanında TÜMSİAD olarak her zaman desteğe hazır oldukları mesajını verirken “Sarıcakaya’mızın tarımsal alanda Türkiye’de söz sahibi bir konumda olduğunun farkındayız. Bu kapsamda bizimde elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin bilincindeyiz. Hedeflerimiz büyük olmalı. Biz iş adamları olarak her zaman desteğe hazırız. Başkanımıza hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de birlikte ne tür projeler üretebiliriz bunu değerlendirdik” dedi.

Sarıcakaya’nın iklim ve coğrafi konum nedeniyle İç Anadolu’nun Akdeniz’i olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam “Ne söz verdiysek inşallah hepsini yerine getirmeye çalışacağız. Özellikle iyi tarım uygulamasına örnek olması amacıyla seracılığı geliştirmek için projelerimiz arasında yer alan Organize Sera Bölgesi kurulması yönünde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Tarımsal kalkınmaya yönelik projelerle ilçemizi Türkiye de çok iyi bir konuma ulaştırmayı hedeflemekteyiz. TÜMSİAD’ın yanımızda olduğunu görmek bizleri onurlandırdı. Biz de iş adamlarımızla birlikte projeler üretmekten büyük mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha