Demokrasinin kalbi ve milli iradenin temsil makamı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıl dönümünü coşku ve gururla yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde yürütülen Kurtuluş Savaşı ile aziz milletimiz haklı mücadelesi ve özgür iradesini ortaya koyarak ebediyen dünya üzerinde var olacak Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini atmışlardır.

Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye Cumhuriyeti; bağımsızlığın, milli iradenin ve demokrasinin en büyük göstergesini 23 Nisan 1920 tarihi ile tescillemiştir.

Çocuklarımızın gülen yüzü, umutları ve hayalleri ile müreffeh ve Güçlü Bir Türkiye için tüm çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Millet iradesinin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu günün 99. yıl dönümünde başta Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bugünün yarını, yarınlarımızın umudu çocuklarımıza mutluluk, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

Editör: TE Bilişim