Etkinlik TBD Eskişehir Şube Başkanı Av. Dr. Barış GÜNAYDIN ve Eskişehir Barosu Başkanı Mustafa ELAGÖZ’ün konuşmaları ile başlayacak. İstanbul Barosu’ndan Avukatların Akademisyenlerin ve Kişisel Verilerin Korunması Kurumu’ndan yetkililerin ve konu umanlarının katılacağı etkinlikte Kişisel Veri kavramı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde ele alınacak. Hukukçuların, bilişimcilerin ve bu alandaki herkesi illegal bahis ilgilendiren konudaki etkinliğin 25 Mart 2019 Pazartesi saat 10:30’da başlayacak olan  ilk oturumu Eskişehir Barosu Saymanı Av. Çağrı Yücel yönetecek ve bu oturumda Kişisel Verilerin Korunması ve Temel Kavramlar ve Mevzuat konusunda İstanbul Barosu Avukatlarından Av. Hasan Seçuk TURAN, Algoritmalar Dünyasında Kişisel Veriler  başlıklı konuşması ile Av. Gökhan AHİ yer alacak.

Sempozyumun ikinci oturumu saat 13:30’da başlayacak, Av. Dr. Barış GÜNAYDIN tarafından yönetilecek oturumda Kişisel Verileri Koruma Kurumu’ndan Veri Yönetimi Daire Başkanı Mustafa ERBİLLİ ve İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Volkan DÜLGER katılacak. Bu oturumda Kişisel Verilerin Korunması ve Geleceği başlığı masaya yatıralacak.

Son oturum ise saat 15:30’da Eskişehir Barosu Genel Sekreteri Av. İzzet ASLAN oturum başkanlığında, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem ÖZDEMİR ve Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mete TEVETOĞLU’nun konuşmacı olacağı oturumda Kişisel Verilerin Diğer Alanlarla İlişkisi tartışılacak.

Az bilinen ancak içeriği çok önemli olan bu konuda Eskişehir Barosu işbirliği ile düzenlenen bu sempozyumu çok önemsediklerini  ve fayda sağlayacağının altını çizen Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Av. Dr. Barış GÜNAYDIN etkinliğe tüm ilgilileri davet etti.

Editör: TE Bilişim