AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları 26-27 Haziran günleri gerçekleşen YKS öncesinde sınava girecek olan öğrencilere destek olmak amacıyla gerçekleştirdikleri programda; şehrin farklı noktalarında stand açarak kek, su ve maske dağıttılar.

Ziraat öğrencilerinin uygulamalı eğitim aldığı kovanlarda verim bu yıl 300 kiloyu aşacak Ziraat öğrencilerinin uygulamalı eğitim aldığı kovanlarda verim bu yıl 300 kiloyu aşacak

Programa katılım sağlayan AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Musab Tayyip Altınkaynak öğrencilerde ve velilerde oluşan sınav stresini kırmak için kendileriyle sohbet edip başarılar diledi.

Programla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Altınkaynak: “Öğrenci arkadaşlarımızın hayallerine ulaşmak için büyük çaba göstererek çalıştıkları bu sınavda heyecanlarını beraber paylaşmak istedik. Pandemi koşullarına rağmen çalışmalarına devam eden arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını almaları en büyük temennimizdir. Gerek ikramlarımız gerekse sınav öncesi kendilerini rahatlatmak amaçlı motivasyon konuşmalarımızla arkadaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Sınava girecek olan bütün öğrenci kardeşlerimize başarılar dileriz” dedi.

İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan da sınavın başlamasıyla birlikte dışarıda heyecanla bekleyen ailelerle sohbet etti. Bu vesileyle hem sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi hem de en az öğrenciler kadar sınav heyecanı yaşayan ailelerin heyecanını kendileriyle sohbet ederek paylaştı. Öğrencilerin güzel sonuçlar alacağına yürekten inandığını belirtti.

Editör: TE Bilişim