Bu Cuma Vizyon Hareketli: Greenland 2, Hüddam 6 ve Kanto Sinemaseverlerle Buluşuyor - Eskişehir Ajans 26 Haber

Eskişehir Sinema

Bu Cuma Vizyon Hareketli: Greenland 2, Hüddam 6 ve Kanto Sinemaseverlerle Buluşuyor

Bu Cuma Vizyon Hareketli: Greenland 2, Hüddam 6 ve Kanto Sinemaseverlerle Buluşuyor
Yayınlama: 5 Şubat 2026 Perşembe - 698
A+
A-

SİNEMADA 6 ŞUBAT YOLCULUĞU: KONSER COŞKUSUNDAN DERİN YAS SÜREÇLERİNE

Paribu Cineverse, 6 Şubat Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle sinemaseverlere geniş bir seçki sunuyor. K-pop dünyasının dev ismi Stray Kids’in özel deneyiminden, Oscar adayı dramlara; korku serisi Hüddam’dan aksiyon dolu Greenland’e kadar pek çok yapım beyazperdede yerini alıyor.

Vizyonun Öne Çıkan Yapımları

  • Stray Kids: The dominATE Deneyimi: Popüler K-pop grubu Stray Kids, dünya turnesi performanslarını ve sahne arkası röportajlarını IMAX ve 4DX formatlarıyla hayranlarına sunuyor.

  • Hamnet: Chloé Zhao’nun yönettiği filmde Paul Mescal ve Jessie Buckley başrolde. William Shakespeare ve eşi Agnes’in, 11 yaşındaki oğulları Hamnet’in ölümünden sonraki derin yas sürecini konu alıyor.

  • Greenland: Kıyamet (Migration): Gerard Butler’ın başrolünde olduğu filmde, Garrity ailesi Grönland’daki sığınaktan ayrılıp yıkılmış dünyada yeni bir güvenli bölge arayışına çıkıyor.

  • Hüddam 6: Cinnet: Yerli korku serisinin yeni halkasında, gerçekle hayal arasında kaybolan Orhan’ın kendi zihnindeki varlıklarla savaşı anlatılıyor.

  • Ölümün Sesi (Whistle): Aztek Ölüm Düdüğü’nü üfleyen bir grup lise öğrencisinin üzerine çöken laneti konu alan bir gençlik korku filmi.

  • Kanto: Didem İnselel ve Sinan Albayrak’ın yer aldığı yapım, demans hastası bir kayınvalidenin kayboluşuyla sarsılan bir ailenin dramını işliyor.

  • Küçük Amélie: Amélie Nothomb’un romanından uyarlanan film, 1960’ların Japonya’sında büyüyen Belçikalı bir kızın dünyayı keşif sürecine odaklanıyor.



Gönderen: haber



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2025 - Künye