Albayrak Ailesinin Büyük Acısı: Havva Albayrak Dualarla Ebediyete Uğurlandı
AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın Acı Günü: Babaannesi Havva Albayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın vefat eden babaannesi Havva Albayrak, kent protokolü, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.
Kent Protokolü ve Siyaset Dünyası Cenazede Buluştu
Eskişehir siyasetinin ve iş dünyasının tanınan isimlerini bir araya getiren cenaze töreninde, Albayrak ailesi acılı günlerinde yalnız bırakılmadı. Merhume Havva Albayrak için düzenlenen törene Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ayhan Sezer, Albayrak ailesinin yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından merhume için dualar edilirken, katılanlar Albayrak ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Gürhan Albayrak’tan Duygusal Teşekkür Mesajı
Cenaze töreninin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Albayrak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Alemizin kıymetli büyüğü, babaannemiz Havva Albayrak’ı ebediyete uğurladık. Acımızı paylaşarak bu zor günümüzde yanımızda olan, taziyelerini ileten ve dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Rabb'im babaannemizin mekânını cennet, makamını âli eylesin."
Taziyeleri tek tek kabul eden Albayrak ailesi, gerek törene katılarak gerekse uzaktan acılarını paylaşarak başsağlığı dileğinde bulunan herkese şükranlarını sundu.
Gönderen: haber



