Eskişehirspor Kulübü, loca satışlarına başlandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Eskişehir Yeni Stadyumu’ndaki localarımızın satışına başlanmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararına istinaden localarımız tam kapasiteyle taraftarımıza açılacaktır. Buna göre Batı ve Doğu tribünlerinde yer alan localarımızın toplam kapasitesi 552 kişi olacaktır.

Sezonluk satışa sunulan loca fiyatlarımız şu şekildedir:

Kategori A - 50.000 TL
Kategori B - 30.000 TL
Kategori C - 20.000 TL

TFF’nin Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatı gereği, taraftarlarımızın şu hususlara dikkat etmesi gerekmektedir:


1. HES uygulaması ile Covid-19 aşıları kontrol edilen ve HES'in onay verdiği seyirciler stadyuma girebilirler.(Aşı olmuş seyircilerin son aşı tarihlerini takip eden 14 günden sonra başlamak üzere 180 gün süre ile herhangi bir teste ihtiyaçları yoktur.)

2. Aşı olmamış ve Covid-19 geçirmemiş seyircilerin müsabaka gününden 48 saat önce PCR testi yaptırmaları gerekir. (Covid-19 geçirmiş seyircilerin 180 gün süre ile test yaptırmalarına gerek yoktur.)

3. Covid-19 geçirmiş ancak müsabaka tarihi itibarı ile henüz aşı takvimini tamamlamamış seyirciler HES onayı ile stadyuma girebilirler.

Loca satışlarımız için kulübümüzle iletişime geçebilirsiniz.

Tel: +90 (222) 322 98 90

TBMM Genel Kurulunda fenalaşan Hasan Bitmez vefat etti. TBMM Genel Kurulunda fenalaşan Hasan Bitmez vefat etti.

email: [email protected]

Editör: TE Bilişim