Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam-Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Genç Hatipler Hutbe Okuma, Genç Muhafızlar Hafızlık ve Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Muhammet Büyük ve Muammer Demirkan, Din Öğretimi Şube Müdürü Mehmet Günyüzü, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Gençlerin kaybedeni olmayan böylesi yarışmalarda yer almalarının önemini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın"Bu başarılar, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına önemli birer adımdır. Ailelerinde bu süreçteki destekleri büyük bir kıymet taşımaktadır. Bu başarıya ulaşan gençleri tebrik ediyor, yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize,  emeği geçenlere ve öğrencilerimize destek veren ailelerine teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki onların bu başarıları, gelecekte daha da artarak hepimizi gururlandıracaktır." dedi.

Ödül töreni öğrencilerle çekilen toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

ESOGÜ’de Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans Programı açıldı ESOGÜ’de Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans Programı açıldı

DSC_8864

Editör: Ajans 26