MECLİS ÇALIŞMALARI SIRASINDA BELEDİYE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ
AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, hafta sonu dahil aralıksız devam eden TBMM çalışmaları arasında korona virüs sürecini değerlendirmek için ilçe belediye başkanları ile görüştü. Görüşmelerde telekonferans yöntemiyle yapılan toplantı sonrası gelişmeler ele alındı.

İLÇELERİMİZİN YANINDAYIZ
Prof. Dr. Günay, “İlçe belediye başkanlarımızla iletişim halindeyiz. Birlikte yaptığımız telekonferans görüşmesinde iletilen konular hakkında gerekli girişimlerde bulunduk, sonuçları hakkında başkanlarımıza bilgi verdik. İçişleri Bakanlığımızın açıkladığı genelgelerde başkanlarımızla görüştüğümüz ve ilettiğim bazı konulara yönelik maddeler görüyoruz. Bu anlamda önlemlere, çalışmalara katkı sağlamak da bizler için önemli. Dinamik bir süreç içindeyiz, bu nedenle her gün yeni sorun ortaya çıkabiliyor. Telefon görüşmelerimizde ilçelerimizin son durumunu değerlendirdik. Yine iletilen konular oldu, onları da yetkililerle görüşüp, başkanlarımıza geri dönüş yaptık. Takip edeceğimiz bir kaç konu daha var. İletişimimize devam edeceğiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ
Prof. Günay “Sağlık Bakanımız Covid-19 salgını için sorun küresel, mücadelemiz ulusal diyor. Bu nedenle her bir vatandaşımızın üzerine çok büyük görev düşüyor. Bizler birey olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Hemşerilerime güveniyorum. Lütfen kurallara uyalım, evde kalalım, sağlıklı kalalım. Çalışmak zorunda olan vatandaşlarımıza da destek olalım.”

Editör: TE Bilişim