Koronavirüs yüzünden yaklaşık 2 ay antrenman yapamayan Eskişehirspor’da antrenmanların tekrar başlamasıyla sportif sakatlıklarda görünmeye başlandı.

Ekrem Kılıçarslan sakatlık geçirdi

Koronavirüs yüzünden yaklaşık 2 ay antrenman yapamayan Eskişehirspor’da antrenmanların tekrar başlamasıyla sportif sakatlıklarda görünmeye başlandı. 13 Mayıs tarihinde tesislerinde toplanarak çalışmalara başlayan Eskişehirspor’da da, kas sertliği sebebiyle Muhammed, Bedirhan, İbrahim Halil ve Feyzi sorunlar yaşarken, üzücü haber ise genç file bekçisi Ekrem’den geldi. Arka alt adalesinde yırtık tespit edilen Ekrem çalışmalara ara verirken, sportif sakat futbolcuların tedavilerine ise, Kulüp Doktoru Barış Kurtgöz gözetiminde başlandı.
 
Kaleye Melih Ağa geçecek

19 Haziran’da başlayacak olan TFF 1.Lig’de Eskişehirspor, 29’uncu haftada deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah Kırmızılı ekipte bu maç öncesi yapılan hazırlıklar sırasında genç kaleci Ekrem Kılıçarslan’ın sakatlanması nedeniyle kaleye Melih Ağa geçecek. Kaleci Antrenörü Serkan Topkaya şimdiden Melih’i zorlu deplasman için hazırlamaya başladı.  Bu sezon geride kalan 28 maçın 6’sında forma giyen Melih Ağa, bu maçlarda kalesinde 8 gol gördü.

Editör: TE Bilişim