Sivrihisar’ın tarihi dokusuna uygun, restorasyon ve ’Kentsel Tasarım’ çalışmaları ile ilçe şadırvan meydanında büyük değişime hazırlanılıyor.

Sivrihisar Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni projelerin hayata geçmesi için titizlikle çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve belediye ekipleri ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak ve yaşam alanları oluşturmak adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Eskişehir’de ‘zihinsel yetersiz öğrenciler’, William Shakespeare’in ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyununu sahneledi Eskişehir’de ‘zihinsel yetersiz öğrenciler’, William Shakespeare’in ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyununu sahneledi

Başkan Yüzügüllü ve belediye ekipleri Sivrihisar Şadırvan Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Kentsel Meydan Tasarımı projesi planı üzerinde titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Sivrihisar’ın tarihi dokusuna uygun, restorasyon ve kentsel tasarım çalışmaları ile ilçe şadırvan meydanında büyük değişime hazırlanılıyor. Proje ve yeniliklerle Sivrihisar’ın çehresi değişmeye devam ediyor.

Kaynak: iha