AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir’e ziyaret gerçekleştirerek, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Kandemir’e ziyaretlerinde; Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölge Koordinatörü Kurtcan Çelebi, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Genel Merkez MKYK üyesi Ayhan Salman eşlik etti.

“Eskişehir’de üye sayımız 100 binin üzerine çıktı”

Eskişehir programı, Başkan Kandemir ve beraberindeki heyet ile birlikte İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İl Gençlik Kolları Musab Tayyib Altınkaynak ve 3 kademe ilçe başkanlarının katılımlarıyla Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen toplantıyla başladı. Toplantıda saha çalışmaları ve gündem değerlendirmesi yaptıklarını belirten Başkan Kandemir, “3 kademe ilçe başkanlarımızla saha çalışmalarımızı ve gündemi değerlendirdiğimiz toplantımızda buluştuk. Geçtiğimiz yıl üye sayımızın 100 binin üzerine çıktığı Eskişehir’de ailemiz büyüyerek güçlenmeye devam ediyor” dedi.

“Gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz”

Toplantının akabindeAK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nda 3 kademe il yönetimi ile bir araya gelinmesiyle program devam etti. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve beraberindeki heyeti Eskişehir’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Ziyaretleriyle bizleri onore eden Teşkilât Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’e ve koordinatörlerimize kıymetli teşkilâtımız adına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden sahada çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. İlk günkü dava bilinci ve ilk günkü aşk ile… Hep vurguladığımız gibi davamız bir, hedefimiz 2023!”diye konuştu.

Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor

 

“Teşkilatlarımız, mücadelemizi milletimize anlatmaya devam edecek”

Ardından sözü alan Başkan Kandemir, Eskişehir’e büyük önem verdiklerini ve teşkilat mensuplarına güveninin tam olduğunu vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti: “Eskişehir’de 3 kademe il yönetimimizle bir araya geldik. İlimizin sorunlarını, çözüm önerilerimizi ve çalışmalarımızı istişare ettik. Teşkilatlarımız, mücadelemizi milletimize anlatmaya devam edecek. Allah’ın izniyle 2023’de yeniden kazanacağız. AK Parti kazandıkça Türkiye kazanacak! Teşkilatımızın birliği, beraberliği ve heyecanı daim olsun.”

Editör: TE Bilişim