EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli Engelliler Montaj Atölyesi’ni ziyaret etti.  Öğrencilere seslenen Başkan Küpeli, “Sizinle birlikte üretiyor ve birlikte büyüyoruz. İyi ki varsınız” dedi. Aksaray’da yaşanan olayı da kınayan Küpeli, “Herkes duruşunu bozsa da biz bozmayacağız herkes kendisine yakışanı yapar bunu da unutmayacağız” ifadelerinde bulundu. 


 "Üretene engel yok"  sloganıyla Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) işbirliğiyle açılan, Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinde ilk ve tek olma özelliği taşıyan Engelliler Montaj Atölyesi başarılı çalışmalara imza atarak ekonomiye destek sunuyor. ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli daha önce ağırladığı Engelliler Montaj Atölyesi öğrencilerini bu kez ziyaret etti.

Sizler ürettikçe ülkemiz güçleniyor
Başkan Küpeli engelli bireylerin hayata kazandırılması adına çalıştıklarını ifade ederek, “Ne yazık ki ülkemizde engelli bireylerimiz evlerine mahkum şekilde hayatlarını sürdürmekte. O zaman da çok ciddi sıkıntılar ortaya çıkmakta. Bu tip projelerle engelli bireylerimiz sosyalleşiyor. İş yapmanın gururu ve mutluluğunu taşıyor.  Ne mutlu bize ki Tepebaşı Belediyesi ile çok özel ve güzel bir projeye imza attık. Bu proje Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Ve diğer organize sanayi bölgelerine de örnek oluyor. Siz o ürünleri yaptıkça ülkemiz, şehrimiz  ve EOSB daha da güçlenmeye başladı. Eskişehir sanayisine güç kattınız. Ayrıca sizlerle beraber hayata bakış açımız da değişti. İyi ki varsınız. Bizler birlikte üretiyor ve birlikte büyüyoruz” dedi.

Aksaray’da bir insanlık ayıbı yaşanmıştır
Başkan Küpeli Aksaray Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda yaşanan olaya da değinerek, “Aksaray’da yaşananları  asla kabul etmiyoruz. Aksaray’da bir insanlık ayıbı yaşanmıştır. O görüntüler içimizi acıtmıştır. Herkes duruşunu bozsa da biz bozmayacağız herkes kendisine yakışanı yapar bunu da unutmayacağız” diye konuştu.

Başkan Küpeli daha sonra öğrencilerle birlikte montaj yaptı.

Editör: TE Bilişim