Geçtiğimiz gün AK Parti Eskişehir İl Binası’nda yapılan basın toplantısında Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Hasan Polatkan Havalimanı durumunu görüşmek üzere randevu aldığını belirtmişti.  

 Bu bağlamda bugün; AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Murat Özcan, Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu., Bakan Yardımcısı Enver İskurt, Sivil Havacılık Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek ve Bakan Danışmanı Melih Özyardımcı ile bir araya geldiler.

 

Görüşmelerden Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili seferlere devam kararı alındı. Toplantının bir diğer olumlu sonucu da mevcut havalimanının gerek teknik altyapısının gerekse güvenlik donanımının güncelleştirilmesine ilişkin sağlanan mutabakat oldu. Alınan karar sonrası Eskişehir heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismalioğlu’na teşekkür dileklerini ileterek, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Milletvekili Günay duyurdu: Eskişehir'e 2500 yeni sosyal konut Milletvekili Günay duyurdu: Eskişehir'e 2500 yeni sosyal konut

Editör: TE Bilişim