Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıya, Genel Başkan Vekilleri Binali Yıldırım, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı. Sayın Cumhurbaşkanı, toplantıyı açış konuşmasında, milletvekillerine çeşitli iç ve dış politika konularında ayrıntılı bilgiler verdi. Katılan milletvekillerinin illerindeki yatırımlar ve çeşitli il ziyaretleri ile ilgili kapsamlı değerlendirmeler yaptıkları toplantıya Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı katıldı.

Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor

Avrupa Konseyi çalışmaları nedeniyle Strasburg’da görevli bulunan Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Özkan Günay da, Sayın Cumhurbaşkanı’nın milletvekilleriyle yapacağı bir sonraki toplantıya katılacak.

Editör: TE Bilişim