AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“23 Nisan 1920’de, kurulan ilk meclis ile birlikte “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir." denilerek, istiklâl ve istikbal mücadelemiz için yeni bir dönüm noktası başlamıştır. Milli mücadele ruhuyla bugünlere gelen devletimiz, nice badireler atlatarak, bu uğurda şehitler vererek aziz vatanımız muhafaza ve müdafaa edilmiştir.

Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor

“Millet iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur.” şiarıyla çıkılan bu yolda; demokrasinin dışında bir yola sapanlar milletimizin güçlü iradesi karşısında her zaman mağlup olmaya mahkûmdurlar. Bizler demokrasimizi çocuklarımızla birlikte gelecek nesillere taşımaya, milli iradeyi dünya durdukça yaşatmaya devam edecek ve geleceğin büyükleri olarak baktığımız çocuklarımızı özel bir gayretle hayata hazırlamaya devam edeceğiz.

Bu inançla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101. kuruluş yıl dönümünü, dünya barışına en güzel sözü olan tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ve bugüne kadar vatan sevgisiyle hizmet veren herkese şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim