Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’ndan Başkan Kurt’a hayırlı olsun ziyareti. Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’ndan Başkan Kurt’a hayırlı olsun ziyareti.

YAKLAŞIK İKİ BİN KİŞİ

Türkiye’nin ilk ve en büyük meslek birliği Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM), 37. kuruluş yıl dönümünü gala ve ödül töreniyle kutladı. MESAM 37. Yıl Galası, Grand Cevahir Otel’de gerçekleşti. Bu yıl ikincisi düzenlenen galaya sanat, spor ve iş dünyasından yaklaşık iki bin kişi katıldı.
Galada Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Ödülü, Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Atatürk Ödülü de ünlü sanatçı Sabahat Akkiraz’a verildi.
Galada, Orhan Gencebay, Sagopa Kajmer, dizi ve film müziği yapımcısı Toygar Işıklı’ya başarı ödülleri, Gökhan Kırdar’a Kazım Koyuncu Onur Ödülü, bu yıl kaybettiğimiz sanatçılardan Özkan Uğur Onur Ödülü Doğan Canku’ya, Erkin Koray Onur Ödülü İskender Doğan’a, İlham Gencer Onur Ödülü İlhan Şeşen’e, geçen yıl kaybettiğimiz sanatçımız İlhan İrem Onur Ödülü Bülent Ortaçgil’e, Müzeyyen Senar Onur Ödülü Mustafa Keser’e ve Pir Sultan Abdal Onur Ödülü de Musa Eroğlu’na verilecek. En iyi çıkış yapan sanatçı ödülü ise Norm Ender’e verilirken, Suavi, Hakkı Bulut, Mithat Körler, Zekai Tunca gibi isimlerde 35. Yıl Ödülü takdim edildi.

Editör: Ajans 26