AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, şehirde faaliyet gösteren dernek temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Çalışkan, bu bağlamda Seyitgazi İdrisyaylalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Recep Demir ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

 

 

Buluşmada dernek faaliyetlerine dair bilgiler aktaran Dernek Başkanı Recep Demir, “Başkanımızla dernek faaliyetlerimize dair sohbette bulunduk. Taleplerimizi ve önerilerimizi ilettik. Başkanımıza her zaman olduğu gibi bize karşı olan ilgi ve alakaları için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çalışkan, “Seyitgazi İdrisyaylalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Recep Demir ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, dernek çalışmalarında başarılar diliyorum. Hemşehrilerimiz ile dertleşmeye ve talepleri konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor Başkan Zihni Çalışkan: Devletimiz gençlerin yanında olmaya devam ediyor

Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim