Uzmanından e-ticaret konusunda öneriler Uzmanından e-ticaret konusunda öneriler

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir İl Kadın Kolları, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları ve Tepebaşı İlçe Kadın Kolları yönetimleriyle bir araya geldi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir İl Kadın Kolları, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları ve Tepebaşı İlçe Kadın Kolları yönetimleriyle bir araya geldi. TBMM’deki ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisindeki son çalışmalar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Günay, Eskişehir’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgi aldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır da katıldı. 

AK PARTİ BUGÜNLERE KADINLAR SAYESİNDE GELDİ 

Prof. Dr. Günay, kadınların ve gençlerin kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini dile getirirken, “AK Parti kadınların sayesinde bugünlere geldi. Cumhurbaşkanımız kadınlara büyük bir değer veriyor ve siyasetin öznesi olarak görüyor. Kadınların ve gençlerin benim için de her zaman yerleri farklı. Şehrimiz için, bölgemiz için, ülkemiz için çok önemli projelere hep birlikte imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızın emeklerinin değerini bulması, gelir elde etmelerinin sağlanması  için projeler yapmak ve sürdürülebilir iş modelleri geliştirmek en büyük hedefimiz. Bu toplantımızda da bu projelerin ön değerlendirmesini birlikte yaptık, yol haritamızı belirledik. Bizler büyük bir aileyiz ve birbirimize destek vererek sinerji üreteceğiz. 14 ilçenizin de ayrı dinamikleri, ayrı potansiyelleri var. Bunları kadınlar olarak ortaya çıkaracağız ve ‘Kadın Gücü’nü göstereceğiz. Bu nedenle bu buluşmamız benim için çok önemli ve değerli oldu. Katılım gösteren İl, Odunpazarı ve Tepebaşı Yürütme Kurulu üyelerimize ve il başkanımıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde açıklamada bulundu.
 

Editör: TE Bilişim