Mihalıççık Kaymakamı Ozan Bozçalı, Mihalıççık Belediye Başkan Vekili Mustafa İmre, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Baydan, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet ÇAY, Şehit İtfaiye Eri Orçun Yaşar”ın Ailesi Kurum Amirleri, Vatandaşlar ve Öğrencilerle birlikte; Eskişehir Valiliği ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Sazak Mahallesinde Şehit İtfaiye Eri Orçun YAŞAR adına yapılan Hatıra Ormanına fidanları toprak ile buluşturarak can sularını verdi.

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ.

Mihalıççık ilçe Kaymakamı Ozan Bozçalı Şehit İtfaiye Eri Orçun Yaşar”ın aziz hatırasını yaşatacağımız hatıra ormanımızın açılışı vesilesiyle, Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum, şükranlarımızı sunuyorum." İfadelerini kullandı.

OSB Başkanı Küpeli’den Ramazan Bayramı Mesajı. OSB Başkanı Küpeli’den Ramazan Bayramı Mesajı.

FİDANLARA CAN SUYU

Hatıra ormanının açılış kurdelasının kesilmesinin ardından, küreği eline alan Kaymakam Bozçalı Şehit İtfaiye Eri Orçun Yaşar için dikilecek olan fidanları kendi elleriyle dikti. Şehitlerin yakınları ile birlikte kazılan çukurlara toprak atan Kaymakam Bozçalı , her bir fidana tek tek can suyunu vererek törene katılanlar hazurun ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fotoram.io (6)

Editör: Ajans 26